smekkes

söndag 6 mars 2011

Xbox lan!

Min gode vän GhostyStvn och brother in arms asa hit sin TV och Xbox i helgen. Efter att proviant inhandlats så som cola , energy dricka, china box samt lite snacks! Så ni kan ju gissa att det blev massa Xbox lirande! Och han tog med sig en tidig födelsedags present till lilla mig! :D
Dragon age: Origins.

Har bara hunnit starta det och valt karaktär än så länge, men kanske ska förska dra igenom storyn lite snabbt innan 2an kommer ut, som så klart redan är förbokad! Fast det är ju bara några dagar kvar, tror fan inte jag kommer hinna.

Annars så har jag spelat klart Dead Space 2. Tog dem två sista achievementen. Vill säga så jag hade 48/50. Sen såg jag att det kommit en dlc med nya achievement, så var bara att ge sig in i stampandet igen!

Det tog inte lång tid innan det var genomspelat. Sluta med 7/8 achievements. Får se om jag ger mig på att klara den sista en dag.

Mhmm och till det spel som det spelats mest i helgen!

Call of Duty: World at War!

Gilla de första cod spelet när det kom ut runt 2003 på pc, kampanien var så jävla massiv! Sen att jag är historiskt intresserad av ww2 gjorde det bara bättre.
Fast fps på konsol har aldrig varit nått för mig, då jag är så extremt dålig på att aima med handkontroll. Jag antar att det är bara att öva mer :P
Iaf gav mig på World at War! fuck yea! granatregn love it! Eller inte.

Slänger en rökgranat, tar ett djupt andetag medans röken tjocknar... Håller andan och rusar för kung och fosterland framåt mot helvilda banzai japaner. Kastar mig bakom en sten och andas ut. phew jag klara mig.
två hundradelar senare dimper det ner tre fina välsmorda om än farliga granater framför näsan min.

Vilket resultera i vad som kan tyckas oändliga svordomar och könsord i en salig rörig ordning.

Körde igång på veteran direkt. Attans vilka problem jag stötte på redan på första banan. Men gav inte upp utan kötta på eller blev köttad kanske är vad det ska kallas. Efter många svordomar så lyckades jag ta mig igenom första banan! När achievement poppa upp så kändes det trots allt värt mödan:)

Nu när jag kommit en bit längre in i spelet och har dödat hemska nazister. Så tror jag Tyska och Japanska soldater har gått på samma granatkastar skola. Kanske rent av ett universitet enbart för kasta granater. Då dem aldrig landar fel. Aja nog om det.

Gruppen soldater som man springer med verkar inte helt friska hela tiden. Faktiskt så korkade att man gråter en smula inombords när man ser dem titta runt ett hörn som inte leder nånvart, låter fiende soldater springa förbi dem ostört så dem kan ge sig på mig! Tack tack.
Om jag inte minns fel så fanns detta fenomen redan i första cod spelet.
Skoj att dem inte lyckats fixa eller göra nått åt det. Fast kanske är svårare än man kan tro.

Blev några timmars dödade av nazi zombies med Stvn också. Detta var så roligt att det väger upp det dåliga gameplay med granatregn.
Speciellt när man hamna med nån som var grym, själv sög man xD vi lyckades komma till nivå 22 en gång! Det var mest tack vare att en random spelare var så bra, jag sprang mest och dog. lol.

Men innan jag ska dega i soffan så kommer veckans achievements.

*** Achievements ***Dead Space 2

50
30

Dead Space 2: Severed

50
20
20
50
20
20
20

Fable 3

30
30

Battlefield 1943

10

Carcassonne

25
25
20
25

Call of Duty: World at war

25
25
30
10
5
10
15
30
15
10
30
15
15
30710+
=
totalt: 9344

Har lånat hem Lost spelet, så tror jag kommer ramla över 10.000 points i kommande vecka:)

2 kommentarer: