smekkes

söndag 27 februari 2011

helgen

Helgens spelande har då varit mestadels Dead space 2 på xbox samt RIFT på pc. Blandat med lite Castlevania: SOTN och Deadly Premonition.

Spela igenom första omgången av dead space 2, blir en runda till för att klara de återstående achievements som jag vet jag klarar av. De två sista kommer jag inte änns försöka på. Bara tanken på dem gör mig frustrerad :P
Spelet har varit helt ok, skrämt upp mig en hel del. (Jag är då en lättskrämd person när det kommer till spel och filmer.)
Känslan av att slöa ner fienden och skjuta bena av dem och sedan se dem kräla efter en är riktigt skoj. Sen stampa på dem så blodet stänker. Skön om än bizarre känsla. Stampandet blir man då ganska snabbt trött på. För det är en jävla massa stampande!!

En tidig karaktär man har kontakt med är Stross. (jag har inte lyckats figurera ut hur man gör nån bra spoiler tags, tips är välkommna)

*** Spoiler ***


När man "äntligen" träffar Stross face to face, sätter man mejseln i tinningen på han, sen stampar sönder hans kropp. Ahh Kanske man får bruden Ellie för sej själv?

Var inte helt nöjd med slutet. Tyckte det kunde slutat när Isaac satt ner förkrossad och accepterar sin död efter sista fighten. Så vid en eventuell uppföljare så kunde man lirat som Ellie istället. Men chii fick jag.
RIFT är en skön wow kopia med lite mer av det goda. Dem så kallad riftsen som uppstår lite här och var har än så länge varit roande. Man joinar snabbt public grupper och tar sig ann mobsen som spawnar. Jag har då bara kommit till lvl 12 så det återstår en hel del att se av spelet. Hittills har jag inget att klaga på.

Ser framemot de kommande lvlarna. Har lyckats hitta tillbaka till gamla guild vänner från anarchy online tiden, vilket gör det hela ännu roligare. Faktiskt riktigt trevligt:)


Deadly Premonition kan jag i nuläget bara säga att det är ett skumt spel med sämre grafik. Men för den delen absolut inget dåligt spel i sej. Har sin charm.

Helgens achievement skörd:

465 points +
=
totalt: 8634

närmare sig 10.000 :)
1 kommentar: